Електронска анкета о нивоу интегритета система јавних набавки у Србији

Каква је перцепција привредних субјеката о нивоу интегритета система јавних набавки у Србији? Одговор на то питање је један од првих корака у оквиру пројекта унапређења система јавних набавки Србије на којем ради Министарство државне управе и локалне самоуправе уз подршку Европске банке за обнову и развој.

Агенција за привредне регистре је у свом саопштењу позвала све привредне субјекте да учествују у електронској анкети о нивоу интегритета система јавних набавки у Србији. Анкета се може попунити овде.

У наставку преносимо у целости саопштење АПР:

„Министарство државне управе и локалне самоуправе уз подршку Европске банке за обнову и развој ради на пројекту унапређења система јавних набавки Србије.

Функционални пројектни тим, који чине представници Министарства државне управе и локалне самоуправе, Европске банке за обнову и развој, и консултантске компаније Lear, која је специјализована у областима конкуренције и јавних набавки, одговоран је за извршење и техничку подршку Пројекта Акциони план – “Система јавних набавки Србије”, који је финансиран из фондова Европске банке за обнову и развој и Владе Велике Британије.

Суштинска компонента овог Пројекта је Електронска анкета која је усмерена на поимање (перцепцију) нивоа интегритета система јавних набавки у Србији од стране привредних субјеката. Сви привредни субјекти су позвани да учествују у електронској анкети, коју могу попунити овде.

Упитник ће бити доступан онлајн од 20. марта до 16. априла, 2017. године. Уверавамо Вас да је Упитник анониман, а са одговорима ће се поступати као са строго поверљивим подацима. Упутства како да правилно одговорите на питања се налазе у уводном делу Анкете. Учешће привредних субјеката у Анкети представља важан допринос за успешну реализацију Пројекта. Одговарање на питања постављена у Анкети потрајаће највише 10 минута.

Хвала Вам на сарадњи, у име Европске банке за обнову и развој, Министарства државне управе и локалне самоуправе, компаније Lear и Агенције за привредне регистре.“

Поделите: