Сервис деск – техничка подршка при коришћењу еСервиса АПР

Агенција за привредне регистре је у оквиру одељка „Услуге“ објавила страницу „Сервис деск АПР“ са најажурнијим упутствима, одговорима на најчешће постављана питања и другим информацијама које корисницима могу помоћи при коришћењу еСервиса Агенције.

На тој страници су објављена техничка упутства за инсталацију NexU-APR, која омогућује електронско потписивање у апликацијама АПР-а и упутства за електронско потписивање сертификатима различитих сертификационих тела, као и техничко упутство за састављање и достављање финансијских извештаја.

У наставку преносимо у целости саопштење АПР:

„У одељку „Услуге”, објављена је страница „Сервис деск АПР” са најажурнијим упутствима, одговорима на најчешће постављана питања и другим информацијама које корисницима могу помоћи при коришћењу еСервиса Агенције.

Сервис деск пружа техничку подршку корисницима и отклања проблеме који се могу јавити при коришћењу електронских услуга АПР-а, а до сада се овај сервис већ показао као драгоцена помоћ свима који приступе еСервисима преко система за централизовано пријављивање корисника Агенције за привредне регистре.

Сервис деск у просеку годишње реши око 20.000 пријава упућених и-мејлом и пружи одговоре на око 15.000 телефонских позива.

На страници „Сервис деск АПР” објављена су техничка упутства за инсталацију NexU-APR, која омогућује електронско потписивање у апликацијама АПР-а и упутства за електронско потписивање сертификатима различитих сертификационих тела, као и техничко упутство за састављање и достављање финансијских извештаја, које се одвија у потпуно дигиталном окружењу.

Сервис деску се можете обратити путем електронске поште, на адресу sd@apr.gov.rs, или телефона (011) 20 20 293.“

Поделите: