МФ организује вебинар на тему „Инструкције за поступање приликом електронског евидентирања обрачуна ПДВ у Систему електронских фактура“

13.7.23.
Снимак одржаног вебинара „Инструкције за поступање приликом електронског евидентирања обрачуна ПДВ у Систему електронских фактура“ је објављен овде.

Министарство финансија у четвртак 13. јула 2023. године од 11:00 до 11:30 организује вебинар на тему „Инструкције за поступање приликом електронског евидентирања обрачуна ПДВ у Систему електронских фактура“, намењен свим корисницима СЕФ.

На вебинару ће бити обрађенe следеће теме:

  • Инструкције за поступање приликом електронског евидентирања ПДВ у Систему е-Фактура у складу са Правилником о електронском фактурисању.

Линк за приступање вебинару доступан је овде.

Питања искључиво у вези са темом одржаног вебинара, учесници ће моћи да поставе путем контакт форме.

У наставку преносимо у целости обавештење Министарства финансија:

„Министарство финансија у четвртак, 13. јула 2023. године од 11:00 до 11:30 часова организује вебинар на тему „Инструкције за поступање приликом електронског евидентирања обрачуна ПДВ у Систему електронских фактура“.

Вебинар је намењен свим корисницима Система е-Фактура.

Агенда вебинара:

  • Инструкције за поступање приликом електронског евидентирања ПДВ у Систему е-Фактура у складу са Правилником о електронском фактурисању.

Приступ вебинару доступан је преко линка.

Питања искључиво у вези са темом одржаног вебинара, учесници ће моћи да поставе путем форме, коришћењем следећег линка линк за постављање питања.

Напомена: како бисте успешно приступили вебинару, молимо Вас да се пријавите путем интернет претраживача и одаберете опцију „анонимни корисник“.
Уколико поседујете налог на „MS Teams” апликацији, потребно је да унесете корисничко име и лозинку.“

Поделите: