еФактуре – нова верзија 3.6 доступна и на продукционој верзији СЕФ

На сајту Министарства финансија еФактура 18. маја је објављено обавештење да је нова верзија 3.6 доступна и на продукционој верзији СЕФ.

Подсећамо на претходно објављени текст о новој верзији 3.6:

еФактуре – нова верзија 3.6 и ажурирано интерно техничко упутство

 

Поделите: