еФактуре – нова верзија 3.6.1 доступна и на продукционој верзији СЕФ

На сајту Министарства финансија еФактура 1. јуна је објављено обавештење да је нова верзија 3.6.1 доступна и на продукционој верзији СЕФ.

Подсећамо на претходно објављени текст о новој верзији 3.6.1:

еФактуре – нова верзија 3.6.1

 

Поделите: