Обавештења Пореске управе мејлом и СМС поруком

Пореска управа је омогућила да истовремено са доставом пореског акта у пореско сандуче порески обвезници добијају обавештење о томе електронском поштом или СМС поруком.

Пореским обвезницима је омогућено да на порталу еПорези, у секцији – Профил пореског обвезника, ажурирају своје контакт податке, односно адресу електронске поште и број мобилног телефона како би добили обавештење о приспећу документа у пореско сандуче. Ову погодност до сада је искористило готово 80.000 пореских обвезника.

У наставку преносимо у целости обавештење Пореске управе:

„У процесу унапређења електронских услуга Пореска управа Републике Србије је увела нов начин комуникације са пореским обвезницима. Истовремено са доставом пореског акта у пореско сандуче порески обвезници добијају обавештење о томе електронском поштом или СМС поруком.

Проширујући спектар услуга које нуди пореским обвезницима, Пореска управа паралелно ради и на побољшању квалитета пружених услуга. С тим у вези, пореским обвезницима је омогућено да на порталу еПорези, у секцији – Профил пореског обвезника, ажурирају своје контакт податке, односно адресу електронске поште и број мобилног телефона како би добили обавештење о приспећу документа у пореско сандуче.

Ову погодност до сада је искористило готово 80.000 пореских обвезника који су оставили своје контакт податке.

Пореска управа је обвезницима који спадају у групу паушалних обвезника до сада проследила више од 200.000 СМС порука са обавештењем о приспећу докумената (решења и обавештења) у пореско сандуче.“

Поделите: