Доступна ДЕМО платформа новог Портала јавних набавки

Управа за јавне набавке обавештава све учеснике у поступку јавне набавке да је доступна ДЕМО платформа новог Портала јавних набавки, на интернет адреси:

https://portal-jn-demo-web.azurewebsites.net/

Учесници у постпуку јавне набавке преко ДЕМО платформе могу да се упознају са функционалностима новог Портала јавних набавки, а у циљу благовремене припреме за почетак примене новог Закона о јавним набавкама од 1. јула 2020. године.

На ДЕМО платформи је могућа регистација и унос података. Унети подаци неће бити пренети на праву платформу.

Питања у вези са радом ДЕМО платформе могу се поставити путем е-маил адресе: portal@ujn.gov.rs

У наставку преносимо у целости обавештење Управе за јавне набавке:

„Обавештавају се сви учесници у поступку јавне набавке да је од данас, 16.06.2020. године, доступна ДЕМО платформа новог Портала јавних набавки (у даљем тексту: ДЕМО платформа).

Сви учесници у поступку јавне набавке ће путем ДЕМО платформе моћи да се упознају са функционалностима новог Портала јавних набавки, а све у циљу благовремене припреме за почетак примене Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС“, број 91/19), од 1. јула 2020. године.

За приступање ДЕМО платформи новог Портала јавних набавки, потребно је да се сваки учесник у поступку јавне набавке регуструје на ДЕМО систем.

Интернет адреса ДЕМО платформе је:  https://portal-jn-demo-web.azurewebsites.net/.

Подаци који се уносе  на ДЕМО платформу неће бити пренети на платформу новог Портала јавних набавки који ће бити у функцији од 1. јула 2020. године.

Администратор система задржава право да обрише податке унете на ДЕМО платформу у било ком тренутку.

Управа за јавне набавке стоји на располагању за сва додатна питања у вези са ДЕМО платформом.

Питања можете поставити путем е-маил адресе: portal@ujn.gov.rs“

Поделите: