Бесплатна обука из области електронског пословања и електронске трговине за мала и средња предузећа и предузетнике

Бесплатну обуку из области електронског пословања и електронске трговине, за мала и средња предузећа и предузетнике, организује Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

Предавања трају два дана, а планиране су две групе: 22. и 23. новембра 2018. године и 26. и 27. новембра 2018. године. 

Број места је ограничен, а сви привредни субјекти заинтересовани за учешће на радионицама могу се пријавити на телефон 011/ 3620-385 или на мејл адресу milijana.jovic@mtt.gov.rs, најкасније до 20. новембра 2018. године.

У наставку преносимо у целости обавештење Министарства трговине, туризма и телекомуникација:

„Министарство трговине, туризма и телекомуникација организује бесплатне едукације МСП сектора и предузетника са циљем подстицања развоја електронске трговине. Едукације ће се одржати у хотелу Tulip INN, Палмира Тољатија 9, Београд.

Циљ обука је да се малим и средњим предузећима представе основе електронског пословања и приближи концепт електронске трговине како би се овај сектор даље развијао.

Током едукације МСП и предузетника спровешће се предавања која ће обухватити следеће теме:

  • Електронска трговина и предности е-пословања;
  • Увођење електронског пословања у ваше пословање;
  • Израда сопствених веб страница и
  • Процеси плаћања у електронској трговини.

Предавања трају два дана, и биће одржана у две групе:

  • прва група: 22 и 23. новембар 2018. године и
  • друга група: 26. и 27. новембар 2018. године.

Учешће на семинарима је бесплатно, а поред предавања бесплатно су обезбеђени освежење и ручак, као и пратећи материјал. Након завршене едукације сви учесници ће добити одговарајући сертификат.

Број места је ограничен, а сви привредни субјекти заинтересовани за учешће на радионицама могу се пријавити на телефон 011/ 3620-385 или на мејл адресу milijana.jovic@mtt.gov.rs, најкасније до 20. новембра 2018. године.“

Поделите: